FRIKK HEIDE-STEEN

"FLY ME TO THE MOON"

Frikk Heide-Steen er en artist og musiker fra Bærum, og er bosatt i Oslo. Han er oppvokst i en solid kunstnerfamilie, og hans egen sangkarriere startet så smått da han som 8-åring begynte i NRKs guttekor Sølvguttene. Som barn medvirket han i en rekke oppsetninger ved Den Norske Opera, og opptrådte i flere TV-programmer.


Frikk har siden utdannet seg fra Bårdar Akademiet og Norges Musikkhøgskole, og arbeider i dag innenfor flere musikalske sjangre. Han har bred musikalsk erfaring som omfavner alt fra popmusikk, musikalroller og jazzkonserter til tenorsolopartier i de store kirkemusikalske verkene. Frikk har medvirket på en rekke plater, og har arbeidet med flere av de store orkestrene i Norge. Han har også gitt stemme til karakterer både i film og TV-serier. I 2014 var Frikk med i Melodi Grand Prix, og han har vært flittig brukt som underholdningsinnslag for firmaer som Telenor, Nordea, DNB, Danske Bank og Shell for å nevne noen. De siste årene har han gjort stor suksess landet rundt med sin egenproduserte Frank Sinatra-forestilling “Young at Heart” samt julekonsertene ”Sinatras jul” og ”Swingin’ Christmas”. Ved siden av sin egen artistkarriere er han også ansatt som dirigent og daglig leder i NRKs guttekor Sølvguttene.

 

I konserten «Fly me to the moon» har Frikk med seg pianist André Bongard og kontrabassist Sebastian Haugen. Sammen fremfører de Sinatras klassikere i nedtonet drakt samt en og annen klassiker fra visenes verden – iblandet små anekdoter fra hans eget og Sinatras liv.